Dit is wat wij doen.

In een goed ontwerp komen alle verschillen samen. Wij zijn gespecialiseerd in samenwerken. Kijken en luisteren is daarbij essentieel. In teamverband oriƫnteren wij ons constant ten opzichte van anderen. Wij willen van elk project een samenhangend geheel maken. Met een integraal ontwerp, sterke concepten als leidraad en een goed gevoel voor menselijke maat in de uitwerking.

Architectonisch en stedebouwkundig ontwerp

Onze kernactiviteit is het ontwerpen van gebouwen en hun omgeving. Wij werken daarbij over alle schalen van stad tot interieur. Mensen vormen voor ons het uitgangspunt van elke tekening. Zowel als het gaat om functionaliteit als compositie. Met zorg voor natuur en met oog voor schoonheid werken wij aan ontwerpen met kwaliteit en duurzaamheid. De samenhang met de omgeving en inbedding in de context zijn voor ons essentieel. Het integraal ontwerpen staat daarom altijd centraal.

Transformatie, hergebruik en interieur

Door ervaring met het renoveren van bestaande bouwwerken en monumenten hebben we een eigen visie ontwikkeld op transformatie en hergebruik. Met ‘opruimen en voortbouwen’ zorgen we ervoor dat originele structuren van gebouwen weer tot leven komen en met slimme ingrepen ruimten worden klaargestoomd voor nieuw gebruik. Het interieur speelt hierbij altijd een leidende rol.

Conceptontwikkeling en ontwerpend onderzoek

Wij helpen ontwikkelaars, overheden, publieke organisaties en investeerders met het ontwikkelen van visies en concepten. Dit doen we aan de hand van ontwerpend onderzoek en case studies. Met een analytische werkwijze en conceptueel denkvermogen, slagen wij er in sterke toekomstperspectieven te schetsen met maatschappelijke meerwaarde. Ook initiƫren wij actief eigen visies op tal van onderwerpen die we in samenwerking met anderen tot wasdom laten komen.